DE UITVERKORENEN

LOGO / BRANDING

Met een logo voor 'De Uitverkorenen', een programma van Lecter Media voor VTM, maatke Idee-Ryn zijn TV-debuur. Een verhaal in één beeld, een goocheltruck of een optische illusie? Nicholas, het is aan u ...

BEKIJK HET PROJECT

Lecter

Media

LOGO / BRANDING / WEBDESIGN

Een onafhankelijk productiehuis, op zoek naar een sterk logo. Een uitdaging waarop Idee-Ryn geen neen zegt. Bedankt, Lecter Media, voor de fijne samenwerking en veel succes in de toekomst!

BEKIJK HET PROJECT

Liefde

voor

milieu

BRANDING / LAYOUT

Pantarein Publishing ging in 2016 van start met Mblad en daar was Idee-Ryn bij. In samenwerking met Kirsti-Design bedachten we een stijlvolle layout voor dit magazine over milieu, duurzaamheid en innovatie.

BEKIJK HET PROJECT

PIMP

MY CV

BRANDING / WEBDESIGN / LAYOUT / CONCEPT

“Imponeer je toekomstige baas met een gepimpt cv en maak meer kans op een gesprek.” Met dit zijproject helpt Idee-Ryn werkzoekenden een handje op weg naar hun droomjob.

BEKIJK HET PROJECT

SMART

DRONE

SOLUTIONS

BRANDING / WEBDESIGN

Joachim is gek op alles wat rijdt, vliegt, vaart en te maken heeft met technologie en vernieuwing. Idee-Ryn verenigde deze passies met de zijne: een stijlvol design.

BEKIJK HET PROJECT

YOGA

WAY

OF LIFE

BRANDING / WEBDESIGN

"Less is more". Een logo dat aansluit bij de filosofie van yoga moet bovenal eenvoud uitstralen. Idee-Ryn ontwierp een strak logo dat knipoogt naar de ongewone lenigheid van yogalerares Monica.

BEKIJK HET PROJECT

KOM

JIJ HIER

VAAK?

ILLUSTRATION / WEBDESIGN

Eline en Thomas leerden elkaar kennen op café en wilden daarom een toepasselijke uitnodiging voor hun trouw. Idee-Ryn bedacht een systeem waarbij de ontmoeting opnieuw plaatsvond.

BEKIJK HET PROJECT

LET US

CARE

WEBDESIGN

Pieter Miloen, zaakvoerder en motivator bij De Hoofdzaak Hulshout was op zoek naar een strakke vormgeving voor zijn zaak. Idee-Ryn liet zich inspireren door de subtiele eenvoud en de zwart-wit combinaties in dit stijlvol kapsalon.

BEKIJK HET PROJECT

Idee-Ryn

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.